Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Inzicht in Financien – Persoonlijke training


De cursus die iedere “dummy” echt inzicht geeft in boekhouding en jaarverslag!

 

– Werkt je of ga je werken met een financiële administratie of de boekhouding?

– Of ga je ondernemen of ben je al ondernemer en wil je weten hoe je administratie eruit moet zien?

– Wil je meer inzicht hebben in jaarverslagen zoals die door bedrijven, verenigingen en andere organisaties worden gepresenteerd?

– Wil je weten wat er staat, maar ook… wat er niet staat?

– Doen termen als “credit”, “debet”, “omzet”, “reserveringen” en “eigen vermogen” je duizelen?

Dan is deze training ideaal voor jou!

De training Inzicht in Financiën is een 2-daagse training waarin je volledig leert begrijpen wat er in een jaarverslag staat en hoe financiële transacties in de boekhouding worden verwerkt.

Wat levert het je op?533640_329552470519839_835840237_n

Na het volgen beheers je de volgende kennis en vaardigheden:

– Je weet hoe je een balans, resultatenrekening en cashflowoverzicht kunt lezen

– Je snapt hoe dagelijkse transacties in de organisatie omgezet worden in de boekhouding

– Je kunt aan de hand van de financiële overzichten analyses maken over winstgevendheid van de onderneming en de financiële positie

– Je begrijpt hoe financiële cijfers gemanipuleerd kunnen worden en hoe je jaarverslagen kritisch leest. Op deze manier kun je financiële overzichten van alle organisaties lezen, of dit nu je sportclub is, een goed doel waar je geld aan geeft of beursgenoteerde bedrijven.

Na afloop krijg je bovendien een certificaat waarmee je aan kunt geven deze kennis succesvol te beheersen.

“… we hebben er zeker een goed gevoel aan over gehouden en we hebben daadwerkelijk meer inzicht gekregen in financiën. […] Wij hebben jouw training als erg leerzaam en positief ervaren!” – Een deelnemer van Inzicht in Financien

Wat is de opbouw van de cursus?

De cursus bestaat uit 2 dagdelen. De indeling is grofweg als volgt:

Dag 1 – Introductie tot boekhouding, balans en resultatenrekening – Journaalposten, debet en credit – Omzetten van transacties in de boekhouding

Dag 2 – Analyse van het jaarverslag – Creatief boekhouden en kritisch kijken naar de boekhouding – Kort examen.

De groep bestaat uit minimaal 2 en maximaal 8 personen. Hierdoor kan er op een ontspannen manier met elkaar overlegd worden en inzichten worden gedeeld. Ook is de cursusgever gemakkelijk benaderbaar voor vragen en opmerkingen.

“Sander is een zeer goede docent in alles dat met financiën te maken heeft. Ik zou hem aanraden aan alle kleine bedrijven die iemand zoeken om te adviseren in basis bedrijfskennis. Een goede partij om mee samen te werken!” – Kinge Siljee

Wat kost het?

De training kost 249 euro (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief:

– Een live training van 2 x 3 uren

– Een kort examen plus certificaat van deelname

– Oefenmateriaal voor thuis

– Een handige handout met basisinformatie, geheugensteuntjes en een kort maar krachtig overzicht van de gegeven stof

2013-07-27 17.04.17Wanneer en waar vindt de training plaats?

De training wordt in een serie van twee dagdelen gegeven: 2 woensdagavonden achter elkaar (19:30 – 22:45) of 2 zaterdagmiddagen achter elkaar (13:00 – 16:15). Ongeveer elke 2 maanden kan er gekozen worden tussen een serie op woensdag of op zaterdag.

De locatie is het Hilversum Business Centre, Zeverijnstraat 6 aan de buitenrand van Hilversum. Er is gratis parkeerruimte en de locatie is gemakkelijk met de auto te bereiken vanuit alle richtingen. Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar met buslijn 1 vanaf Station Hilversum.

Op dit moment staan er geen geplande trainingen in de agenda, maar bij een minimum van 2 deelnemers kan ik in overleg met u een datum en tijd afspreken. In overleg is het ook mogelijk om bij u op locatie de training te geven, zie daarvoor hieronder.

 

Trainingen op andere tijden of bij uw bedrijf op locatie

Indien u aan de training deel wilt nemen maar u wilt de training op een door u gekozen locatie volgen, neemt u dan contact met mij op via onderstaand formulier om te zien welke dagen en tijden mogelijk zijn.

Voor een training op uw locatie geldt hetzelfde tarief per persoon van 249 euro excl. BTW, maar hierbij wordt u wel een reiskosten- en reistijdvergoeding in rekening gebracht van 75 cent per afgereisde kilometer.

Bespaar reistijd en reiskosten met een training bij u op locatie!

Wilt u meer informatie? Of meteen aanmelden?

Als je interesse hebt in deze cursus, ook al weet je nog niet wanneer je wilt/kunt komen, kun je je aanmelden voor meer informatie of deelname! N.B. de training kent een minimum deelnemersaantal van 2 personen per keer. Het maximum aantal is 8 personen om de training kleinschalig te houden. Aanmelden kan met het onderstaande formulier:

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Bericht (geef hierbij op in welke training/product u interesse heeft)

Of stuur een e-mail naar trainingen@erinaceus.nl. Ik neem dan contact met je op! Van toepassing zijn onze Algemene Voorwaarden.

 

Wilt u de training volgen maar liever online en op die momenten die u het beste uitkomen? Volg dan de Online training Inzicht in Financiën!