Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Voor Verse Ondernemers


Op dit moment biedt Erinaceus de volgende producten aan:

Bedrijfsscans

  • Quick Advice – 499 euro

Bent u al een tijd ondernemer en zou u graag van iemand anders willen horen wat de sterktes en zwaktes van uw bedrijf zijn?

Wilt u weten wat er in uw bedrijf goed gaat en hoe het nog beter kan?

Wilt u inspiratie opdoen over de verschillende manieren van ondernemen?

Zoekt u naar de nuchtere kijk van een buitenstaander?

Lees meer…

 

Trainingen

  • Online training Inzicht in Financiën – 149 euro

Leer hoe u een balans en resultatenrekening leest, hoe een financiele administratie in elkaar zit en u zelf de boekhouding kunt doen en leer analyseren hoe gezond een organisatie financieel is. Prijs inclusief 9 lessen van in totaal 4,5 uur en een examen.

Lees meer…

  • Persoonlijke training Inzicht in Financiën – 249 euro

Deze 2-daagse cursus geeft u inzicht in de belangrijkste onderdelen van administratie en jaarverslag. De balans, winst- en verliesrekening en cash flow statement zijn van groot belang voor een bedrijf en geven u inzicht in de financiele opbouw van elke organisatie. Na afloop weet u wat de financiele overzichten vertellen over bijvoorbeeld uw sportvereniging en kunt u meer inzicht verkrijgen in elke onderneming. Prijs inclusief examen, certificaat, oefenmateriaal en handout.

Lees meer…

 

 

Advies op maat

Erinaceus Management kan met kennis en ervaring uw bedrijf op weg helpen.

Omdat elk bedrijf anders is, is het ook mogelijk om op uur- of projectbasis ingezet te worden. In overleg met u zullen de doelen vastgesteld worden waaraan u wilt werken. Erinaceus zal dan op de beste manier uw uitdaging aanpakken.

Lees meer…