Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on Nov 7, 2015 in TIPS | 0 comments

TIP: Houd je uren bij met Toggl

TIP: Houd je uren bij met Toggl

Iedereen die op uurbasis werkt voor anderen (als ZZP-er, freelancer of omdat je project op uurbasis wordt uitbetaald) heeft baat bij een goed systeem om deze uren te meten, het liefst tot op de seconde.

Op het internet is veel software te vinden die dit voor je doet, maar vaak wel betaald. Tot voor kort gebruikte ik altijd de gratis tool onlinetijdschrijven.nl; het enige probleem hiervan is dat de functionaliteit beperkt is en je maximaal per kwartier bij kon houden waar je je tijd aan besteedde. Dat is lastig, zeker als je regelmatig veel kleine klusjes hebt van soms enkele minuten, die bij elkaar wel uren kunnen duren. Je moet dus per minuut of seconde kunnen meten.

fashion-wristwatch-time-watch 1000x666

 

 

 

 

 

 

Onlangs vond ik op internet Toggl.com, een website waarop je gratis al je uren voor een klant of een project bij kan houden, tot op de seconde. Tot nu toe ben ik hier erg tevreden over, en daarom deel ik deze website graag met jou. Heb jij zelf een beter (gratis) systeem? Laat het me weten in de comments op dit artikel of per mail: sander@erinaceus.nl!

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *