Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Over Erinaceus


Erinaceus Management biedt de volgende services aan:

In de breedste zin:

– Management

– Leiderschap

– Advies

Iets preciezer:

– Adviezen op het gebied van management van uw mensen, het ontwikkelen van uw organisatie en het verbeteren van werkprocessen. Voorbeelden hiervan zijn de Teamscan en de Quick Advice

– Ontwikkeling van leiderschap en management binnen de organisatie

– Interim-management; wij zijn inzetbaar om uw organisatie (tijdelijk) te ondersteunen in management. Dit is ook mogelijk op part-time basis, waardoor dit ook voor kleinere bedrijven interessant is.

– Inzicht bieden in uw financiele administratie, het ontwikkelen en verbeteren van uw boekhouding en het analyseren van uw bedrijfsgegevens.

Zie onze productpagina voor meer informatie en prijzen.

Erinaceus Management biedt een tweetal financieel-bedrijfskundige trainingen.

De cursussen Inzicht in Financiƫn en Bedrijfskundige topics bieden u en uw mensen meer inzicht in de financiele en bedrijfskundige aspecten van het bedrijf. Op deze manier zult u uw team beter kunnen overtuigen van uw beslissingen en een efficientere mindset ontwikkelen.

In samenwerking met Bik Legal Management biedt Erinaceus ook juridische ondersteuning en trainingen aan.

Voorbeelden van juridische ondersteuning zijn het opstellen of verbeteren van Algemene Voorwaarden, het doorlichten van bedrijfsprocessen op juridische risico’s en kansen en het geven van kortdurende / ad hoc juridisch advies.

Tarieven en details over onze mogelijkheden zijn te vinden op de pagina producten of kunnen in overleg met u verder verduidelijkt worden. Vraag hiervoor een offerte aan via:

sander@erinaceus.nl

of bel op:

06-52315092