Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Testimonials


“…Sander kan de stof erg goed uitleggen. Je merkt dat hij zich goed kan verplaatsen in de positie van de student die nog weinig van Finance weet. Als je het niet snapt, dan legt hij het gewoon opnieuw uit, op een andere manier, net zo lang tot je het wél snapt.”

Vera volgde bijlessen bij Sander voor een financieel vak

 

“… we hebben er zeker een goed gevoel aan over gehouden en we hebben daadwerkelijk meer inzicht gekregen in financiën. […] Wij hebben jouw training als erg leerzaam en positief ervaren!”

Een deelnemer van de training Inzicht in Financiën

 

“Ik heb Sander ingehuurd om mijn groeiende bedrijf te ondersteunen. Het delegeren van administratieve taken aan hem zorgde ervoor dat ik me kon concentreren op belangrijkere dingen. Sander kan goed overweg met klanten en heeft stagiairs voor me gecoacht. Dit heeft me geholpen om me meer te concentreren op het verder laten groeien van mijn bedrijf. Op dit moment huur ik Sander nog steeds in voor een wisselend aantal uren per week.”

Zlata Brouwer van Zlata Strijkinstrumenten huurt Sander in via Advies op Maat

 

“Sander is een zeer goede docent in alles dat met financiën te maken heeft. Ik zou hem aanraden aan alle kleine bedrijven die iemand zoeken om te adviseren in basis bedrijfskennis. Een goede partij om mee samen te werken!”

Kinge Siljee is eigenaar en CEO van Studiemeesters, waar Sander regelmatig bijlessen en scriptiehulp geeft alsmede bedrijfskundige en financiële adviezen.

 

“Sander heeft de kennis, de vindingrijkheid en de sociale vaardigheden om zich overal snel thuis te voelen en gerespecteerd te worden. Hij is serieus wanneer het moet, maar brengt humor wanneer het kan. Sander is een goede vriend van mij geworden; iemand die je kunt vertrouwen, je gevoelens mee kunt delen en iemand die reflectie en feedback geeft. Hij heeft een brede interesse in zowel mensen als allerlei andere interesses en verbaast me keer op keer met zijn kalmte en doorzettingsvermogen.”

– Menno A. Kiel

 

“Tijdens mijn studie aan de Hotelschool Den Haag had ik iemand nodig die me kon helpen mijn tentamen te halen voor een financieel vak. Sander heeft me tijdens 4 bijlessen door de stof heen geholpen, wat me heeft geholpen om het tentamen eindelijk te halen met een hoog cijfer.

Hij was in staat om de theorie simpel uit te leggen en hij gebruikte dagelijkse situaties als voorbeeld, wat mij heeft geholpen het veel beter te begrijpen. Dankzij zijn persoonlijke en behulpzame aanpak en hoge graad van expertise is hij een waardevolle aanwinst voor het team van Studiemeesters. Ik zou hem graag willen aanraden voor iedereen die worstelt met financiële uitdagingen.”

Patrick van der Peet is eigenaar en manager van Mise en Place in Leiden en huurde Sander in via Studiemeesters om eindelijk zijn laatste tentamen te kunnen halen en zijn studie af te ronden.

 

“Sander is een heel aardige persoon om mee samen te werken. Hij blijft altijd kalm, houdt goed overzicht, is precies en altijd vriendelijk en behulpzaam.”

Stephanie-Christine Eger heeft met Sander samengewerkt als medebestuurslid van debatvereniging Bonaparte en als collega bij Studiemeesters.

 

“Sander was altijd DE persoon als het ging over de crediteurenadministratie van Fokker. Hij leidde de dagelijkse werkzaamheden met zachte hand, waarbij hij alle vragen beantwoordde van leveranciers, altijd bereid om te helpen.

Sander heeft me ook geholpen om de nieuwe procedures in de afdeling crediteuren te verbeteren en heeft het team door de veranderperiode geholpen. Sander heeft de vaardigheid om zijn ideeën altijd duidelijk uit te leggen en is in staat om mensen te overtuigen. Bovendien is hij een erg aardige persoon om mee samen te werken”. 

Luc Ruben is freelance financieel consultant en was de direct leidinggevende van Sander bij Fokker Aerostructures, waar Sander 8 maanden ad interim werkte.

 

“Als Sander het uitlegt, is het niet meer vaag, maar duidelijk en concreet. Sander vertelt er vaak een verhaaltje bij dat ik makkelijk onthoud en dat ik er bij het tentamen weer bij kan halen. Daarmee wordt de stof tastbaar in plaats van wiskundig en theoretisch.”

Lois volgde bijlessen in finance bij Sander